Ország Közepe Tájegység

DINPI - Dél- és Kelet-Pest Megyei Tájegysége

Bemutató film Farmosi Madárvártáról

2023. március 11. 06:37 - Peer Réka

2022 áprilisában adták át a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság európai uniós forrásból felújított Farmosi Madárvártáját. Az új pajta és az átalakított egykori gátőrház a tudományos és a bemutató célú madárgyűrűzést szolgálja. Innen indul a Kékbegy tanösvény, mely a látogatók számára betekintést nyújt a budapesti agglomeráció peremének egyik utolsó még jó ökológiai állapotban lévő tájrészletébe. Fényképezte, vágta és rendezte: SZENDŐFI BALÁZS Narrátor: Nánási Ágnes Katalin A film az "A természet felfedezésének élményét nyújtó bemutatóhelyek fejlesztése a Natura 2000 fajok és élőhelyek megismerése érdekében, Budapest vonzáskörzetében" című (VEKOP-4.2.1-15-2016-00006) pályázat támogatásával valósult meg.

 

 

 

Az Országközepe Tájegységben folyó munkánkat, ismertterjesztő programjaink és akcióink sikerét Facebook felületünkhöz való csatlakozással is elsegíthetik.
Klikk! 
Országközepe Tájegység 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orszagkozepe.blog.hu/api/trackback/id/tr3917876831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása